Çorap Sektörünün Öncü Firmaları İnegazili Köyü Derneğinin Düzenlemiş Olduğu Çiğ Köfte Etkinliginde Bir Araya Geldiler.

İNEGAZİLİ'Lİ DUAYENLER ÇİĞ KÖFTE ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Türkiye’de çorap sektörünün öncü firmalarının sahipleri, Sungurlu İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Derneğinin düzenlenen çiğ köfte etkinliğinde bir araya geldiler.

İstanbul’daki dernek genel merkezinde Başkan Yardımcısı İbrahim Pekriz’in girişimleri ile düzenlenen etkinliğe çorap sektöründe söz sahibi olmuş hemşehrilerimiz Ali Haydar Öztaş, Ömer Pekesen, Ali Özçelik, Mesut Sagun, Mustafa Özçelik ve Plakamız 19 Grubu kurucusu Abdullah Çıtak ile çok sayıda işadamı katıldı.

Çiğ köfteyi dernek üyelerinden Mehmet Pekkuru ve Ramazan Özçelik birlikte hazırladı. Bu esnada Ramazan Özçelik çiğ köfte hakkında şu bilgileri paylaştı; “Rivayete göre çiğ köfte, Hz. İbrahim Peygamberimizin hayatta kalabilmesi için annesi, ceylan eti ve bulguru bir taş ile döverek ateş yakmadan yemek yapmış. Çiğ köftede bu şekilde bulunmuş” Hazır olan çiğ köfte konuklara ikram edildi.

Çay ve kahve eşliğine yapılan sohbet sonrasında, şükür duası yapıldı.

Bir sonraki etkinlik hakkında bilgi veren Başkan Yardımcısı İbrahim Pekriz, “Davetimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Birlik ve beraberlik duygusunu bizlere yaşattığınızdan dolayı, telefon ile arayarak maruzatını bildiren, katılan ve katılamayan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Çorum Sungurlu İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Dernegi Resmi Web Sitesi  http://www.inegazilikoydernegi.com'dur.

İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Derneginin

Resmi Youtube KANALI Aşağıdaki Linktedir.

ABONE OL tuşuna basarak Yüklenen Videoları İlk Siz İzleyebilrsiniz.

Derneğimizin Düzenlemiş Olduğu Çiğ Köfte Ziyafeti Etkinliğimiz 10 Kasım 2018 Tarihinde Derneğimizin Genel Merkezinde Yapılacaktır. Tüm İnegazili Köylülerimiz Davetlidir.

İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Derneği Genel Merkez Google İle Gelebilirsiniz.

13.11.2018

3.146.221.52