• slayt
İnegazili Köyünün Yeni Başkan ı İbrahim PEKRİZ Oldu.

İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Derneği olağan genel kurulunda yapılan seçimde İbrahim Pekriz başkanlığa seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından kongrenin açılışında konuşan, Mesut Sagun, görevde bulunduğu süre içerisinde derneğin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu üyeleriyle özverili şekilde bir çalışma sergilediklerini bu seçimde aday olmayacağını söyledi ve ardından, gündem maddelerinin görüşülmesi ile başlayan kongrede faaliyet raporlarının ve gelir-gider bütçesinin oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi.

Adayların isimleri okundu ve yapılan seçimde oy çokluğu ile İbrahim Pekriz başkanlığa seçilmesinin ardından  yönetim kurulu üyeleri ve denetim kurulu komisyonu üyeleri seçildi.

Seçim sonrasında Başkan İbrahim Pekriz  “Bu gün itibari ile görevim süresince derneğimize hiçbir zaman siyasete bulaştırmayacağını, tüm siyasi partilere eşit mesafede olacağını, derneğimizin tam bir tarafsızlık ilkesi içerisinde siyasetin hep dışında tutacağını ve derneğimizin daha iyi yerlere getirmek, birlik ve beraberliği daha üst noktalara taşımak için yönetim olarak büyük çaba harcayacaklarını, yapılan kongrenin  hayırlara vesile olmasını tememni ediyorum” dedi.

Seçim sonrası İbrahim Pekriz başkanlığındaki dernek yönetimi ise şu isimlerden oluştu:

Sami Kökten

Ramazan Özçelik