Pekriz güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi

24 Aralık 2023 tarihinde İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Derneği Genel Merkezinde yapılan genel kurul toplantısında İbrahim PEKRİZ tekrar dernek başkanı seçilerek güven tazeledi.

Dernek merkezinde düzenlenen genel kurulda, günden maddeleri görüşülerek karara bağlandı. İbrahim Pekriz’in yönetim kurulu başkanlığına tekrar seçildiği kongrede Başkan Yardımcısı

Hayrullah Ocak, Genel Sekreter Erol Orakçı olur iken

yönetim kurulu üyeleri ise Hasan Pekediz ve Yunus Sancu'dan oluştu.

Yedek yönetim kurulu üyeleri ise, Sami Kökten, Bilal Sancu, Ramazan Özçelik, İsa Pala ve Mustafa Sümer seçildi.

Derneğin Denetleme Kurulu Başkanı Hasan Yorulmaz, seçilirken üyeler ise, Ömer Pekesen ve Mesut Sagun oldu.

Sungulu Gazetesi 26-12-2023 Tarihli Baskısında İnegazili Köyü Derneği ile İlgili Haberimize yervermiş ve yayınlamıştır.  Gazetenin ilgili sayfasını PDF olarak indirmek için LUTFEN TIKLAYINIZ.

24.12.2023

3.138.105.31

İbrahim pekriz

Tüm inegazili köyüne ve dostlar teşekkürler ederim Ayrıca nuru ve İsmet ayrıca teşekkürler İ

Nuri

Tebrik Ederim İbrahim Bende aynı fikirdeyim seni inegazili köyü muhtarı olarak görmek isterim hayırlı olsun.

İsmet

İbrahim Perkriz başkanım. Hayırlı Ugurlu Olsun. Tekrar seçilmene sevindim. Seni İnegazili Köy Muhtarı olarak görmek istiyoruz. İnegazili Köyüne senin gibi çalışkan bir muhtar lazım.