• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Türkiye nin en aktif Köy Derneği Web Sitesi Ziyaretci Sayısı ile Dikkat Çekiyor

Türkiye nin en aktif Köy Derneği Web Sitesi Ziyaretci Sayısı ile Dikkat Çekiyor.

 

Sungurlu Gazetesi 24.08.2017 Tarihli Baskısı

Kaleme Alan; Oguzhan ATİK

 

Türkiye’nin en aktif “Köy Derneği Sitesi”

 

İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Derneği ‘nin websitesi günlük ortalama ziyaretçi sayısı ile dikkat çekiyor.

Ankara’da Bilişim sektöründe hizmet veren bir firmada çalışan Ali Hakan Algaç tarafından tasarlanan website barındırdığı içerik ve haberlerle ziyaretçileri kendine çekiyor.

Yaklaşık 5 ay gibi kısa bir süre önce faaliyete geçen ve farklı kategoride içerik paylaşımı yapan www.inegazilikoydernegi.com,  sürekli güncellenen içerikleri ile kullanıcılara hizmet veriyor.

 

Türkiye'nin en aktif köy derneği sitesi : inegazilikoydernegi.com

 

Köylerinin bir web sitesinin olmadığını öğrenmesi üzerine dernek adına web site ve mobil uygulama yapma ihtiyacı duyması üzerine web site ve mobil uygulamaları faaliyete geçirdiğini söyleyen Hakan Algaç, “ Köy derneğimizin web sitesinde birçok farklı kategoride içerik paylaşımı yapıyoruz.

Her gün farklı bir konu, haber ve gündeme dair olayları sürekli güncelleyerek web sitemizde ziyaretçilerimiz ile paylaşıyoruz. Bunun da geri dönüşünü fazlasıyla alıyoruz. 

Yayın hayatına başladığı günden bugüne fazla bir zaman olmamasına rağmen web sitemiz Google’ a sesini duyurmayı başardı. Bu kısa sürede ciddi çaba ve emek sarf ederek  55 bin 300 kullanıcıya ulaştık. Web sitemizi ek yazılımlar ekleyerek sürekli geliştiriyoruz.

Herhangi bir köy derneği web sitesi’nin günlük 30 ile 50 ziyaretçi ortalaması varken bizim web sitemizin günlük ortalaması 376 ziyaretçi. ” dedi.

 

İnegazili Köy Derneği Sosyal Medya Hesapları

 

İnternet üzerinde köylerinin sesini duyurmak için sürekli çabaladıklarını ifade eden Algaç, “ Web sitlerinde  yayınladıkları içerikleri birkaç dakika içerisinde sosyal medya hesaplarından da paylaştıklarını söyledi.

 Gece gündüz demeden sürekli içerik üretmenin gayretinde olduklarını vurgulayan Algaç, köylüleriyle sürekli irtibat halinde olmak için gereken uğraşı verdiklerini belirtti.

Hakan Algaç, Hedeflerinin 1 yıl içerisinde 150 bin ziyaretçi alarak en fazla ziyaret edilen köy derneği web sitesi olma başarısını devam ettirmek olduğunu sözlerinde ekledi.

 

 “Android ve iOS uygulamasına sahip tek dernek”

 

Türkiye’de 2014 verilerine göre 18 bin 355 köy bulunduğunu ifade eden Algaç, yapmış olduğu uygulamalara köy dernekleri arasında sadece İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Derneği’nin sahip olduğunu vurguladı.

Uygulamanın Android ve iOS işletim sistemli tüm cep telefonları ve tabletlerde kullanılmaya başladığının altınız çizen Algaç, “ Gerçekten çok güzel bir uygulama oldu.

Uygulamaları telefonlarına yükleyen köylülerimizden olumlu geri dönüşler alıyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor. Yapmış olduğum uygulamalar neticesinde bir ilki başardık.

Derneğimiz ise Android ve iOS uygulamasına  sahip tek köy derneği oldu. Bu da ayrıca gurur verici.” diye konuştu.

 

“İnegazili Köyü’nden haberler bildirim olarak gönderiliyor ”

 

İnegazili köyü mobil uygulamasının telefon rehberi özelliği, dernek adresinin google map üstünde yol tarifi, dernek yönetimi ile konforlu ve sağlıklı bir iletişim sağlamakta önemli bir yeri olduğunu ifade eden Algaç, Şöyle devam etti:

“İnegazili mobil uygulamasını yükleyen kullanıcılar dernek web sitesine kolay erişim sağlamaktadırlar. En önemli özelliğimiz ise internet üzerinden ücretsiz bir şekilde kullanıcılara bildirim mesajları göndererek, vefat, kına,nişan,düğün ve kültürel etkinliklerle ilgili duyuru ve davetleri bildirim olarak gönderebiliyoruz.”

Ali Hakan Algaç gerek web sitesi gerek Android ve İos Mobil Uygulamalarını destekleyen sponsorlara teşşekkür etti.

 İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Derneği ‘nin mobil uygulamaları Android ve iOS platformlarında “İnegazili Köyü” yazılarak ücretsiz indirilebiliyor.


24.08.2017 10:30






Okunma Sayısı: 4230


3.14.12.110








  Ali Hakan ALGAÇ

Yapmış Olduğunuz değerli yorumlarınız'dan dolayı teşekkürler. :-)

DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular


İnegazili Köyü Logo


Çorum Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,1560   32,2139
EURO 34,9565   35,0195
       
Özlü Sözler
Uyku, ölümün kardeşidir.
Son Ziyaretçi Yorumları
Betül Unatoğlu
canım köyüm hersey her an çok güzel toprak kokuyorr memleketim:) web sitemiz çok güzel daha da güzel olacağına inanıyorrum ve web sitemize i̇negazili canlıyı olarak izlemeyi çok istiyorruz inşallah gelir :)) uzaktan köyümüz hasret kaldık:(())

İbrahim PEKRİZ
HAYIRLI ramazanlar

EYYÜP SERTKAYA
Komşu Köy Delice Kavak Köyünden Ben Eyyüp Sertkaya.Bu Sayfaya Emeği Geçenleri Tebrik Ediyorum Emeğinize Sağlık.Bu vesileyle Tüm İnegazili Komşu Köy Ahalisine Sağlık Afiyetler Dilerim Ankara dan Selamlar


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Ziyaretçi Sayacı
Bugün: 177
Dün: 270
Toplam: 3309

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top