• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Tam 1Yılda 100.000 İpden Ziyaret Aldık

1 Yılda 100 Bin İp’den Ziyaret Aldık.


Türkiye genelinde açılan Köy derneği web siteleri arasında 1’nciyiz.

 

www.inegazilikoydernegi.com web sitesinin domain adını 28.03.2017 tarihinde tescilini aldık. Web sitesini 07.04.2017 tarihinde ise dünya ile buluşması için açtık. İlk gün 9 ziyaretçi  alan İnegazili köyü web sitesi günden güne ziyaretçi sayısı artışı olmaya başlamış ve kısa sürede üst sıralara aday olduğunu diğer dernek sitelerine göstermiştir. 

 

İnegazili Köy Derneği ilk ay 30 gün içerisinde günlük ortalama ziyaretçi sayısı 120 ziyaret olmuştu.  Bugün ortalama günlük ziyaretçi sayısı 274 olan www.inegazilikoydernegi.com web adresi  ayda ortalama 8220 farklı ip adresinden ziyaret almaktadır.

 

Daha öncesinde Sungurlu Gazetesi aracılıgı ile  aktarmış olduğumuz istatislik verilerine göre  X bir köy derneği web sitesi  günlük  25 ile 35 ziyaret almakta olduğunu iletmiştik.  İnegazili Köy Derneği bu verileri  11 KAT daha yükselterek bir tarih yazmıştır.

 

 

Web Sitemizi  Erzincan’dan  Kars’a, Edirne’den Trabzon’a bir çok ilden ziyaret almakta olup, günde ortalama 274 kişi ziyaret etmektedir.

 

Bu bir yıl içerisinde dernek üyelerimizden olumlu/olumsuz eleştiriler aldık ve almaya’da devam ediyoruz. Web sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda hiçbir şekilde siyasi ve futbol  (Köy Futbol Takımı Hariç) ile ilgili bir paylaşıma izin ve yer vermemekteyiz. 

 

İdeolojik fikir ayrılıkları dostluk ve arkadaşlıkların bozulmasına sebep olduğundan bu tür paylaşımlara müsaade etmemekteyiz.

 

İlk günkü çizgimizi hiç bozmadık. Bundan dolayı web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız şeffaf.

 

Kazanan İnegazili Köyü Oldu,

 

Sitemizin Türkiye genelinde kendisini her gün güncelleyen ve günlük ziyaretçi sayısı ile açık ara  birinci sırada olan İnegazili Köy Derneği web sitemize,  En yakın  köy derneği web sitesi 1 yılda  yaklaşık 10 bin ziyaretçi almış.  Açık ara rekor ile 10 kat daha fazla ziyaret alan  www.inegazilikoydernegi.com olarak dernek ziyaretçilerimize ve bu yıl gerek web sitemin gerekse İnegazili Mobil Uygulamamıza Sponsor olan ÖZÇELİKBİR turizm yetkililerine ve dernek yöneticilerine teşekkürlerimizi  sunuyoruz.

 


02.04.2018






Okunma Sayısı: 1368


3.143.9.115








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Duyurular


İnegazili Köyü Logo


Çorum Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 32,1770   32,2350
EURO 34,5334   34,5957
       
Özlü Sözler
İstemek "istiyorum" demek değil, harekete geçmektir. (A.Maurrois)
Son Ziyaretçi Yorumları
İbrahim PEKRİZ
HAYIRLI ramazanlar

EYYÜP SERTKAYA
Komşu Köy Delice Kavak Köyünden Ben Eyyüp Sertkaya.Bu Sayfaya Emeği Geçenleri Tebrik Ediyorum Emeğinize Sağlık.Bu vesileyle Tüm İnegazili Komşu Köy Ahalisine Sağlık Afiyetler Dilerim Ankara dan Selamlar

Bülent
Ben antalyada hotel genel müdürüyüm , siteyi gezdim , sizlerle gurur duyuyorum , [ rahmetli ihsan orakcının torunuyum , sizlere bi faydam olursa lütfen arayınız .


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Ziyaretçi Sayacı
Bugün: 81
Dün: 212
Toplam: 789

 

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.


Top