2018 Yılı Ramazan Bayramlaşma Etkinliği

~2018 Yılı Ramazan Bayramlaşma Etkinliği~

İnegazili Köyü Kültür ve Hizmet Derneği Yöneticileri, Üye ve Köylüleri ile Bayramlaştı.

Ramazan Bayramı münasebeti ile dernek başkanı Mesut SAGUN köylüleri ile bayramlaştı.

Bayramın ikinci günü dernek başkanı ve yönetim kadrosu, dernek merkezinde saat 13:30 - 15:30 arasında köylüleri ile hem bayramlaştılar hemde köylerinde yaşanılan genel sorunlarını,  yapılan ve yapılacak olan projelerinden bahsettiler.

Bayramlaşma sonrasında Başkan SAGUN ve Yardımcısı PEKRİZ bayramlaşma merasimine katılan herkese teşekkür ettiler.

Başkan'ın Mesajı

İnegazili Köyü Logo

Dostlarla buluşmak, üzüntülerin cilâsıdır.
Betül Unatoğlu
canım köyüm hersey her an çok güzel toprak kokuyorr memleketim:) web sitemiz çok güzel daha da güzel olacağına inanıyorrum ve web sitemize i̇negazili canlıyı olarak izlemeyi çok istiyorruz inşallah gelir :)) uzaktan köyümüz hasret kaldık:(())

İbrahim PEKRİZ
HAYIRLI ramazanlar

EYYÜP SERTKAYA

Ziyaretçi Sayacı
Toplam: 3485

© Copyright 2024  V4.4 Tüm Hakları Saklıdır.