• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular


Çorum Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 19,1532   19,1878
EURO 20,8450   20,8825
       
Özlü Sözler
Arada bi piyasadan uzak durcaksın ki kimin ne olduğunu kimler kardeş kimler kalleş öğrenceksin.
İnegazililer Yetkilileri Göreve Davet Ediyor

Çorum Sungurlu İnegazili Köyü sakinleri, ilgili tüm mercilere başvuru yapmalarına rağmen yollarının 20 yıldır yapılmadığını ileri sürerek, yetkililerin konuyla ilgilenmesini istediler.

Ulaşım konusunda yardım bekleyen köy sakinleri yetkilileri göreve davet ediyorlar.

 

40 yıl önce yapılan köy yolunun eskiyerek büyük çukurlar açıldığını, zamanla buralara yamalar yapıldığını ve artık yama yapılan yama yerlerinin de çukurlaşıp ciddi engebeler oluşturduğunu ifade eden İnegazililer, köyümüze devlet erkanı makam sahipleri gelmekte Çorum Valisi, Sungurlu Kaymakamı, Belediye Başkanı ve diğer devlet erkanları. Kendilerine yolumuzun 40 yıl önce yapıldığını şu anki durumunun faciayı andırır içler acısı bir hal aldığını söylediğimizde bize: haklısınız yollarınız kötü yakinen ilgileneceğiz ve gereği en kısa sürede yapılacaktır diyerek söz vermelerine rağmen bu güne kadar herhangi bir çalışma ya da bu konuda bir girişim olmamıştır.

 

 

İnegazili Köyü yolu çok işlek olup çevre köylerin de bu yolu kullanmakta olduğu tüm yetkililer tarafından bilinmektedir. Yolculuk esnasında bir çukurdan kaçmak isteyen sürücüler hemen o anda başka bir çukura düşmekte olduğundan bu durum maalesef ciddi kazalara sebebiyet verecek bir boyut kazanmıştır.

 

İnegazili Köyü sakinleri olarak acilen yollarımızın yapılmasını talep ediyoruz.


Okunma Sayısı: 657


3.238.250.73








DİĞER HABERLER

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
EYYÜP SERTKAYA
Komşu Köy Delice Kavak Köyünden Ben Eyyüp Sertkaya.Bu Sayfaya Emeği Geçenleri Tebrik Ediyorum Emeğinize Sağlık.Bu vesileyle Tüm İnegazili Komşu Köy Ahalisine Sağlık Afiyetler Dilerim Ankara dan Selamlar

Bülent
Ben antalyada hotel genel müdürüyüm , siteyi gezdim , sizlerle gurur duyuyorum , [ rahmetli ihsan orakcının torunuyum , sizlere bi faydam olursa lütfen arayınız .

Hakan özçelik
İnegazili köyünün güzel yurdumun güzel köyüne selam ve saygılarımla aeo


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
© Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır.
Top