• slayt

USD 18,7852   18,8191
EURO 20,4401   20,4769

Özlü Sözler
”Büyük işler, önemli atılımlar; ancak birlikte çalışma ile elde edebiliriz.” (Mustafa Kemal Atatürk)
Sponsorlarımız
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN.

ATA'NIN EN BEĞENDİĞİ ESERİ
Atatürk’ün “En beğendiğim eserim” dediği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıldönümü bugün yurt çapında kutlanacak. Ulu Önder, ulusal egemenliği armağan ettiği çocuklara şöyle seslenmişti: “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz.”

ÇOCUKLARIMIZ DAHA BÜYÜK BİR TÜRKİYE'DE YAŞAYACAK'
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Çocuklarımız, artık daha büyük, daha güçlü, daha zengin, daha istikrarlı bir Türkiye’de yaşayacaklar” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mesajı özetle şöyle: 23 Nisan1920, vatanımızın dört bir tarafının işgal edildiği, milletimizin yok olmanın eşiğine geldiği hayati bir dönemde, Türk Milleti’nin yeniden dirilişinin, silkinişinin, şahlanışının timsalidir. 16 Nisan tarihinde gerçekleşen halkoylamasında kabul edilen Anayasa değişikliği hem demokrasimiz hem de Türkiye Büyük Millet Meclisimiz açısından bir dönüm noktasıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız, artık daha büyük, daha güçlü, daha zengin, daha istikrarlı bir Türkiye’de yaşayacaklar.”

ŞÜKRANLA YAD EDİYORUZ

.

GENELKURMAY'DAN ÖZEL AFİŞ
GENELKURMAY Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel afişler hazırladı. Genelkurmay’ın internet sitesinde paylaşılan afişlerde, Türk bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk'ün görselleri yer alıyor. Afişlerde Ankara Ulus’taki Birinci Meclis binası ve ellerinde Türk bayrağı olan miniklerin fotoğraflarına yer verildi. Afişler, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin görev yaptığı yerlerdeki binalara asılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Meclis’in açılışının 102 ’nci yılında coşkuyla tüm Türkiye'de kutlanacak.

İnegazili Köyü-inegazili derneği-inegazili-haberler-uydu-fotograf-görüntüler-resimler-anasayfa-iletişim-haberleri-online-web-sitesi-detay-bilgiler-hakkında-tarihce-İnegazili-köyü-kültür-ve-hizmet-derneği-ana-sayfa-yönetim-ve-üyeler-fotoğraf-galerisi-videolar-ziyaretçi-defteri-iletişim-dernek-tarihcesi-dernegin-tüzügü-dernegimizin-etkinlikleri-inegaziliköyü-esnaf-işadamları-inegazili-haberler-haberleri-gezilecek-yerler-köyün-tarihcesi-inegaili muhtarı-vefat-edenler-inegazili-turkiye-de-bir-ilk-ve-tek-mobil-dernek-uygulaması-corum-hava-durumu-koşe-yazilari-dernek-baskanı-mesaji-sponsorları-reklam-ver-inegazili-android-ve-apple-uygulamasi-çorum-sungurlu-inegazili-köyü-cami-saglik-ocagi-inegazili-asevi-kultur-merkezi-acilmıstır.

Okunma Sayısı: 1572

18.232.179.5