Dost, bazen annen bazen baban bazen eşin bazen kardeşin olabilir. Gerçek dost hata bile yapsan seni terketmeyendir.
İnegazili Köyü Dernek Başkanı Mesut SAGUN'un Ramazan Bayramı Tebriği.

İnegazili Köyü Dernek Başkanı Mesut SAGUN, Bayramlar, toplumların milli birlik ve beraberlik duygularının zirveye çıktığı önemli zaman dilimleridir" dedi.

Başkan SAGUN, bayramların aynı zamanda, toplumsal başarıların elde edildiği önemli olayların sonucunda ortaya konulmuş günler olduğunu dile getirerek, “Bayramlar, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır.

Hayır, kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyor, bu duygular içerisinde, Ramazan Bayramının İslam aleminde, gönül coğrafyamızda akan kan ve gözyaşlarının dinmesine, insanlığın huzur ve barışına vesile olmasını vede günümüz hastalığı COVİD19 virüsünün bir an önce ülkemizden ve tüm dünyada sona ermesini Yüce Allah’tan niyaz ederim" ifadelerini kullandı.

35.153.100.128

İbrahim PEKRİZ

Tüm İNEGAZİLİ hemşerilerimin bayramı mübarek olsun inşallah